El Carnestoltes infantil dona el tret de sortida del Carnaval a Olot

La 39a edició del Carnaval Infantil començarà a les quatre de la tarda des de la Plaça Clarà | Serà organitzada per Esplais de la Garrotxa, Rialles, Escoltes i l’Esplai el Sol de les Preses

Els més petits seran els protagonistes de la primera cita del Carnaval a Olot
Els més petits seran els protagonistes de la primera cita del Carnaval a Olot | Marc Roca
Pau Masó
22 de febrer del 2017
Aquest dissabte 25 de febrer la ciutat d’Olot celebrarà la 39a edició del Carnestoltes Infantil. A les quatre de la tarda començarà la rua des de la Plaça Clarà i es dirigirà fins a la Plaça Major. S’espera que més de 3.000 persones participin al seguici que estarà encapçalat pel Rei i la Reina del carnaval: la Berta Espona dels Esplais de la Garrotxa i en Marçal Bancells del Centre Excursionista. Ells seran els encarregats de dinamitzar una rua que recorrerà tot el Carrer Mulleras i finalitzarà al centre d'Olot amb la lectura del pregó del Rei i la Reina. Tot seguit, hi haurà ball amb Jordi Tonetti per acabar la diada.
 
El Rei i la Reina no estaran sols durant la celebració del Carnestoltes, tres grups de percussió de la comarca els acompanyaran per posar ritme i música a la festa; són els olotins Tam i Timbus i els Timablers de Besalú.
 
Els organitzadors del Carnestoltes Intanfil d’Olot són Eslais de la Garrotxa, Rialles, l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura i per primera vegada s’afegeix el Grup d’Esplai el Sol de les Preses. Tots ells portaran a terme una festa que ja fa trenta-nou anys que es celebra a la capital de la Garrotxa.
 
Miquel Pradas és l’autor del cartell d’enguany
 
Com és tradicional, l’Escola Municipal d’Expressió col·labora amb el Carnaval Infantil donant l’oportunitat a un dels seus alumnes de dissenyar el cartell. Aquest any l’autor ha estat Miquel Pradas que s’ha inspirat en personatges oposats repartits en dos bàndols diferents en el cartell.
 
El Carnestoltes Infantil dona el tret de sortida a aquesta festivitat a la ciutat d’Olot i és el preludi del Carnaval que es celebrarà el cap de setmana següent, el divendres 3 i el dissabte 4 de març.
 

Membres de l'organització amb l'autor del cartell, Tavi Algueró de l'Escola d'Expressió i Mar Roca, regidora de Joventut Foto: Pau Masó

Arxivat a