L’Ajuntament d’Olot organitza una Audiència Pública per respondre qualsevol pregunta dels ciutadans

Es celebrarà el proper 27 de febrer a dos quarts de vuit del vespre | Tothom qui vulgui podrà participar preguntant directament a l'equip de govern sobre qualsevol tema de ciutat

NacióGarrotxa
23 de febrer del 2017
El proper dilluns 27 de febrer l’Ajuntament d’Olot oferirà un torn de preguntes als ciutadans per respondre qualsevol questió relacionada sobre la ciutat. Ho farà a través d’una Audiència Pública a la Sala de Plens on tothom que vulgui podrà assistir-hi a partir de 2/4 de 8 del vespre.
 
Es podrà preguntar directament a l’alcalde i als regidors de l’equip de govern sobre qualsevol tema sobre la capital de la Garrotxa. Per agilitzar la participació dels ciutadans i la dinàmica de l’Audiència, l’Ajuntament demana a ciutadans que enviïn les preguntes prèviament al correu electrònic alcadia@olot.cat amb el nom de la persona. Tot i així, també s’acceptaran preguntes que no s’hagin enviat amb antelació.
 
L’alcalde Mia Corominas ha fet una crida a la participació: “Demano als olotins que tinguin interès per l’àmbit públic i vinguin”. També ha assegurat que es respondran totes les preguntes i que la intenció és que la Sala de Plens de l’ajuntament d’Olot quedi plena.
 
Aquesta serà la tercera Audiència Pública que porta a terme el PDeCat Olot. Amb una afluència molt fluixa en les dues darreres edicions, s’espera que aquest cop la ciutadania respongui participant a l’acte públic del proper dilluns. 
Arxivat a