L'Hospital d'Olot es mostra en 360º

Estrena una nova pàgina web on es poden visualitzar sales d'operacions, habitacions i espais amb imatges de 360 graus | El lloc web s’ha renovat completament fent més entenedors i accessibles els continguts amb un aspecte més modern

Part de la imatge 360º d'un dels quiròfans
Part de la imatge 360º d'un dels quiròfans | Hospital d'Olot
NacióGarrotxa
21 de febrer del 2017
Des del dilluns 20 de febrer l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa s’obra al món amb imatges panoràmiques de 360 graus. Ho fa a través d’una nova pàgina web que permet visitar els espais de l’equipament sanitari de forma virtual. Des d’un únic punt, l’usuari pot visualitzar tots els racons de l’espai gràcies a un fotomuntatge que ha portat a terme una empresa especialitzada en imatges panoràmiques. D’aquesta manera, es pot entrar a sales d'operacions, habitacions i sales de part de forma virtual i passejar-se per l'espai des de qualsevol angle.
 

Pàgina d'inici del nou portal de l'Hospital d'Olot Foto: Hospital d'Olot


El nou lloc web de l’Hospital també ha adaptat  els continguts i els ha repartit de manera més entenedora i accessible per l’usuari que vol informar-se o fer una gestió. A partir d’ara s’organitza en tres grans blocs: Persones, professionals i comunicació. El primer permet al visitant accedir ràpidament a serveis bàsics com urgències, gestió d’hores al metge o demanar una prova. En el segon apartat, es descobreix la tasca de les diferents àrees que formen l’Hospital. I per últim, en l’apartat Comunicació, es donen a conèixer les últimes novetats del centre sanitari com l’agenda o notícies.
 
El centre ha informat que properament entrarà a les xarxes socials i per tan seguirà amb l’aposta de les tecnologies 2.0. 
 

Imatge panoràmica d'una de les tres sales de part de l'Hospital d'Olot Foto: Hospital d'Olot