El Museu de la Garrotxa posposa la seva reobertura

Estava previst que es tornés a obrir el 25 de febrer | L’equipament es troba en reformes des de principis de gener

NacióGarrotxa
17 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:10h
El nou Museu de la Garrotxa es farà esperar. Les reformes que s’estan portant a terme a l’equipament des del 15 de gener són més complexes de l’esperat i per tant no es complirà el termini establert. La inauguració del nou espai estava prevista pel dia 25 de febrer, però l’àrea de Cultura de la Ciutat d’Olot ha anunciat que es posposa per una altra data “no molt llunyana”. Segons un comunicat, s’ha decidit esperar per tal de "garantir-ne una obertura òptima i satisfactòria".
 
La reforma en què està immers el principal museu de la ciutat d’Olot té l’objectiu d’actualitzar l’equipament i el seu contingut. Es millorarà la presentació de les obres, es pintaran de nou els espais i es canviaran els plafons informatius i el seu contingut. A més, es farà un treball important en la il·luminació de les sales i es dissenyaran espais de descans i també pels més petits.
 
Una altra novetat que presentarà el nou Museu de la Garrotxa seran obres mai vistes abans. Seran diverses peces de fons propis i també provinents de museus i col·leccions particulars.
 
Per últim, el Museu instal·larà una xarxa Wifi que permetrà accedir a informació complementària de les peces amb una aplicació de mòbil anomenada Visitmuseum.
 

"La Càrrega" de Ramon Casas seguirà al Museu. Foto: ICCO

Arxivat a