Olot organitza autocars per assistir a la manifestació de Barcelona a favor dels refugiats

Els busos sortiran a les 13h de la capital de la Garrotxa | Hi ha temps d’inscriure’s fins el proper dijous

NacioGarrotxa
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:33h

En motiu de la manifestació a favor de l’acollida de refugiats a Catalunya d’aquest dissabte 18 de febrer a Barcelona, l’Ajuntament d’Olot ha organitzat autocars per poder-hi assistir. El preu del viatge són 10 euros i és necessari apuntar-s’hi abans del dijous 16 de febrer. Per fer-ho cal enviar un correu a [email protected] indicant el nom i cognoms i un telèfon de contacte. L’organització ha habilitat un número de compte on fer efectiu el pagament.
 
L’hora de sortida dels autocars d’Olot serà a les 13h des del pàrquing de la Ronda de Sant Miquel, al costat del Riu Fluvià. L’hora de tornada es calcula que serà a partir de les set de la tarda.
 
La manifestació està prevista a les 16h i s’iniciarà a la Plaça Urquinaona per recórrer la Via Laietana fins el Passeig Marítim sota el lema “Volem acollir”. Des de l’organització s’han habilitat autocars a diversos punts del país i s’espera una afluència important de participants.
 
Olot va signar a l’últim ple del mes de gener el manifest a favor de la campanya “Casa nostra, casa vostra”. Això implicava al consistori a portar a terme diverses accions a favor de l’acollida de refugiats a la ciutat. Els autocars són un dels actes de suport per part de l’Ajuntament a la campanya igual que les 150 firmes que s’han recollit en dues setmanes a la ciutat a favor de l’acollida dels refugiats.

Cartell informatiu dels autocars d'Olot Foto: Aj. Olot