Dimiteix Gaspar Senis, president del Club Natació Olot

Abandona la direcció del club “després de molts anys de dedicació i conscient que els anys passen per a tots” | A través d’una carta, el president ha comunicat una decisió que estava presa des del 2015

Gaspar Senis deixa el càrrec després d'onze anys
Gaspar Senis deixa el càrrec després d'onze anys | CNO
Pau Masó
07 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:28h
Després de més de 10 anys, Gaspar Senis deixa de ser el president d'un dels clubs més importants de la Garrotxa. Ho fa a través d’una carta on explica els motius de la seva dimissió. Abandona el club “conscient que els anys passen per a tots” i també explica que es tracta d’una decisió presa des de l’any 2015 i pactada perquè a principis del 2017 el relleu es fes realitat. Senis es va presentar a les eleccions de l’any passat a causa dels projectes socials, esportius i de club que estaven endegats, amb la condició que renunciaria entrat el nou any.
 
Gemma Soy, vicepresidenta fins ara i membre de la junta des de fa més de 30 anys, agafarà el relleu de Gaspar Senis. Soy és membre del club des dels 5 anys i ha conviscut durant molt de temps al costat de l’expresident.
 
Gaspar Senis ha estat president del Club Natació Olot des de l’any 2005. Onze anys de presidència en els quals hi destaca la consolidació com l'entitat amb més socis de la comarca i l'èxit esportiu en seccions com la natació o el waterpolo. Però Senis també marxa amb els dos intents fallits de reformar les instal·lacions del recinte esportiu de Les Tries, l'últim l'any passat en què els socis no van donar suficient suport a un projecte innovador per actualitzar els equipaments.
 

Carta de comiat de Gaspar Senis