Els Tossols i el Fluvià, dues temàtiques per dues noves exposicions a Olot

Aquest dissabte s’inauguraran totes dues i estaran obertes fins el maig | Seran ubicades a la Sala Oberta i la Sala Oberta 2 de l’Hospici

Redacció
07 de febrer del 2017
Actualitzat el 10 de febrer a les 11:17h

Els Tossols, formacions pròpies de la Garrotxa Foto: Eduard Masdeu


Aquesta setmana obren portes a Olot dues exposicions sobre el medi natural de la Garrotxa. Per una banda, a la Sala Oberta de l’Hospici hi tindrà lloc la mostra “El Fluvià, tres comarques i un riu” que vol tractar el principal corrent fluvial de la comarca des d’un punt de vista paisatgístic, ecològic i cultural. Aquesta exposició s’inaugurarà el dissabte 11 de febrer a les 12 del matí i comptarà també amb diverses activitats complementàries relacionades amb el Fluvià.
 
Per altra banda, també es dona el tret de sortida a una mostra relacionada amb fenòmens geogràfics característics de la Garrotxa: els tossols. Sota el nom “Tossols. Turons de lava i història”, Llorenç Planagumà, geòleg i comissari de l’exposició, pretén reflexionar sobre l’origen, la història i la relació que ha tingut la societat amb aquestes formes naturals, uns turons formats per antics corrents de lava. La mostra s’inaugurarà el dissabte 11 de febrer a les 18h de la tarda i estarà situada a la Sala Oberta 2, a la planta baixa de l’Hospici. 
 

El Fluvià al seu pas per Olot Foto: Manel Serra

Arxivat a