Rècord de participació a la tercera edició de la cursa «Run4Cancer» a Olot

875 esportistes han participat aquest cap de setmana a una nova edició de la prova | La capital de la Garrotxa és la població on hi ha hagut més participació

Moment de sortida de la Run4Cancer del diumenge passat
Moment de sortida de la Run4Cancer del diumenge passat | Oncolliga
Pau Masó
06 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:50h
Olot es bolca contra el càncer. Aquest diumenge 875 corredors van participar a la cursa solidària Run4Cancer que organitza Oncolliga, l’associació de suport als malalts de càncer. Es tracta d’una prova no competitiva que ofereix dos recorreguts: un de 10 quilòmetres o un de 5 que es poden fer corrent o caminant. Més que mai, Olot ha tornat a respondre en una nova cita solidària i ho ha fet superant els números de l’edició de l’any passat on hi van participar al voltant de 500 corredors.
 
La Run4Cancer és una prova que es desenvolupa de manera simultània en 8 poblacions diferents de la província de Girona. En totes les edicions de la prova, des del 2015, la ciutat d’Olot ha estat la que més participants ha obtingut, trencant rècords cada any. Aquest 2017 la segona població amb més corredors ha estat Palafrugell amb 557, tres-cents participants menys que a Olot. La suma final de participants en les 8 poblacions és de 3.404, el doble que l’any passat (1.936).
 
La Run4Cancer és una cursa que es celebra anualment amb l’objectiu d’aconseguir fons per a millorar la qualitat de vida de les persones malaltes de càncer i també ajudar a les seves famílies. 
 

Tret de sortida a l'esplanada de l'estació d'Olot Foto: Oncolliga