Sant Joan les Fonts busca amants de la jardineria

El consistori fa una crida a voluntaris per la propera edició del “Sant Joan les Flors” | Cada any hi participen entitats, artistes i particulars | L’edició d’enguany tindrà lloc el 20 i 21 de maig

Imatge d'una de les instal·lacions florals del centre del poble
Imatge d'una de les instal·lacions florals del centre del poble | Aj. Sant Joan les Fonts
Pau Masó
06 de febrer del 2017
Any rere any Sant Joan les Fonts es transforma en una ciutat floral. Entitats, escoles associacions i particulars del municipi i de la comarca decoren la població amb flors. Des del consistori s’ha fet una crida per trobar col·laboradors que vulguin participar en la nova edició del "Sant Joan les Flors". L’Ajuntament busca persones perquè ajudin al disseny i elaboració de les instal·lacions o fins i tot perquè portin a terme els seus propis muntatges. Les persones que vulguin participar han de posar-se en contacte amb el consistori del municipi.
 
El Sant Joan les Flors 2017 es portarà a terme els dies 20 i 21 de maig i serà la catorzena edició de la mostra de creacions florals. Paral·lelament, també es porta a terme l’Exposició de Bonsais que aquest any arribarà a la 17ena edició i que omple el Monestir del municipi amb diverses obres de renom. Durant la nova edició d’enguany també hi haurà diverses activitats d’entitats i associacions del municipi.
 

Representacions florals en motiu de Sant Joan les Flors Foto: Aj. Sant Joan