L’empresa entra a l’escola

Més de 600 alumnes gironins visitaran aquest 2017 diverses empreses de la demarcació | La patronal FOEG és la impulsora d’un programa que busca acostar la tasca empresarial als alumnes

Una vintena d'alumnes de la Cellera de Ter visitant l'empresa MITSA de Tortellà
Una vintena d'alumnes de la Cellera de Ter visitant l'empresa MITSA de Tortellà | FOEG
Redacció
03 de febrer del 2017
La Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) organitza amb el suport de la Generalitat la segona edició d’un programa per acostar el món empresarial a les escoles. Un total de 20 centre gironins visitaran al llarg d’aquest 2017 diverses empreses de la província. La iniciativa anomenada “Jo de gran vull ser com tu” està dedicada a alumnes de sisè de primària, d’11 a 12 anys, i també inclou xerrades als centres escolars.
 
El programa d’enguany ha arrencat aquesta setmana a Tortellà amb la visita d’un grup d’alumnes de l’escola Juncadella, de la Cellera de Ter, a l’empresa tèxtil MITSA. Diverses escoles i empreses garrotxines participaran al llarg d’aquest curs escolar al programa de FOEG.
 
La patronal gironina destaca que cal aprofundir des de l’àmbit escolar en el coneixement de la tasca que realitzen els empresaris i emprenedors. Amb aquesta iniciativa FOEG assegura que els alumnes tindran una visió més àmplia del teixit empresarial.