Tercera edició de la cursa «Run4Cancer» a Olot

El recorregut és de 10 o 5 quilòmetres i dibuixa un traçat per la capital de la Garrotxa | Es tracta d’una cursa simultània a diferents poblacions de la província de Girona

Redacció
02 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:49h
En motiu de la celebració del Dia Mundial contra el Càncer el dissabte 4 de febrer, Olot acollirà l’endemà diumenge una cursa que busca recaptar fons pels malalts de càncer i els seus familiars. Enguany és la tercera edició a la capital de la Garrotxa. Es tracta d’una cursa de 10 o 5 quilòmetres que es pot fer corrent o caminant. El recorregut de la prova recorre diferents indrets dels voltants d’Olot, amb inici i final a l’esplanada de l’Estació.
 
A partir de les 8.30 l’organització obrirà les inscripcions presencials per aquells que encara no s’hagin inscrit i ho puguin fer el mateix dia i lloc de la cursa. Els participants també es poden inscriure a través d’Internet a la pagina web de la Fundació Oncolliga Girona. Més de 150 persones ja s’han inscrit a l’edició d’enguany.
 
La Run4cancer és la primera cursa simultània de les comarques gironines. Riudellots de la Selva, Porqueres, Planoles, Palafrugell, Figueres, Salt i Tossa de Mar són les altres ciutats on l’Oncolliga hi té les seves delegacions i des d’on també es celebrarà la cursa solidària. A partir de les 10 del matí del diumenge es donarà el tret de sortida simultani a les 8 poblacions. 
 

Cartell de la Run4cancer 2017 a Olot Foto: Oncolliga Girona