KMZERO, el nou cicle de teatre de proximitat d’Olot

De dijous a diumenge tres companyies locals actuaran al Teatre Principal | Toti Toronell, Anna Roca i Cirquet Confetti seran els noms propis de la primera edició de la mostra | Els artistes convidats estrenaran un espectacle conjunt sobre el procés creatiu

Anna Roca, Anna Confetti i Toti Toronell a les escales del Teatre Pincipal d'Olot
Anna Roca, Anna Confetti i Toti Toronell a les escales del Teatre Pincipal d'Olot | Olot Cultura
Redacció
31 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:31h
Olot suma activitats d’arts escèniques en la programació cultural de la ciutat. Aquest cap de setmana s’afegeix al calendari per primer cop el cicle KmZERO, una mostra d’arts escèniques de proximitat que permet veure companyies garrotxines al Teatre Principal d’Olot. El cicle començarà el proper dijous 2 de febrer i s’allargarà fins el diumenge. Durant quatre dies les companyies convidades representaran els seus espectacles familiars més recents. En el primer any de vida del KMZERO s’ha convidat a tres companyies locals reconegudes: Toti Toronell, Anna Roca i Cirquet Confetti.
 
Per primer cop, Toti Toronell portarà el seu espectacle Libèl·lula a Olot. Es tracta d’un muntatge familiar que situa a l’espectador en un petit teatre de fira amb circ, titelles i humor. Libèlul·la es representarà el dijous 2 de febrer a les 21 h, el divendres 3 de febrer a les 22.30 h i el dissabte 4 de febrer a les 13 h, 17.45 h i 21.15 h.


 
Per altra banda, la companyia teatral de la directora olotina Anna Roca presentarà el seu exitós Momo, un espectacle que ha guanyat el premi de Crítica de Barcelona i va estar nominat a dos premis Max de les arts escèniques l’any passat. L’espectacle tindrà dues funcions: el divendres 3 de febrer a les 21 h i el dissabte 4 de febrer a les 19.30 h.
 


Per últim, la companyia Cirquet Confetti representarà Pianíssimo Circus, concert per a pallassa i piano el diumenge a les 12 h i a les 17 h. Es tracta d’un espectacle on dos personatges porten a terme un concert amb un piano de cua on cada tema musical dona peu a una representació teatral amb coreografies i humor.


 
El plat fort del cicle KmZERO serà un espectacle únic que portaran a terme les tres companyies conjuntament i que ha estat pensat exclusivament per l’ocasió. Sota el nom “Al darrera d’un espectacle” les tres companyies volen donar a conèixer la seva professió, explicant el procés creatiu o de difusió d’un espectacle. Serà representat en un itinerari per diversos espais del Teatre Principal d’Olot i tindrà dues úniques funcions, dissabte a les 11 i a les 12 del matí.
 
Totes les actuacions tindran lloc al Teatre Principal d’Olot i les entrades pels espectacles ja es poden comprar a www.olotcultura.cat, a les taquilles del Teatre o a Can Trincheria.

 
Arxivat a