22 anys i mig de presó pels germans que van degollar una jove índia a Olot

El Tribunal Suprem desestima un recurs de la defensa i confirma la pena de l’Audiència de Girona | Els fets van passar el gener del 2012

Redacció
28 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:01h
El Tribunal Suprem ha sentenciat 22 anys i 6 mesos de presó per Sodhi Ajit i Gurjeet Singh, els germans que van degollar una jove índia a Olot el 24 de gener de 2012. El Suprem ha desestimat un recurs de les defenses i confirma la pena que ja va dictar l’Audiència de Girona el maig del 2015. Les dues cambres acusen els dos germans d’un delicte d’assassinat per traïdoria i acarnissament amb un agreujant parentiu, perquè un era el marit i l’altre el cunyat de la víctima.
 
Els fets van tenir lloc el 24 de gener del 2012 al carrer Pintor Velázquez d’Olot, on hi vivien tots tres. El mòbil del crim era la relació sentimental que la jove tenia amb el seu cunyat. Els condemnats es van posar d’acord per matar la víctima i ho van fer mentre ella dormia. Durant la nit, van clavar-li cinc ganivetades a l’abdomen i dues més al pit. Més tard la van acabar degollant.
 
L'ADN i les restes de sang a les navalles que duien els acusats van ser claus per condemnar-los, així com les ferides que un dels germans tenia i que són compatibles amb un intent de defensa de la víctima. També les restes de material genètic que la víctima tenia sota les ungles. El Tribunal Suprem confirma així la condemna de Sodhi Ajit i Gurjeet Singh com a autors d'un assassinat agreujat a 22 anys i 6 mesos de presó cadascun. En matèria de responsabilitat civil, hauran d'indemnitzar el fill de la víctima amb 251.000 euros.