Les afectacions de la nevada a la Garrotxa

Riudaura ha suspès les classes al municipi | S'han necessitat cadenes als túnels de Bracons i Capsacosta

La zona del túnel de Bracons, a primera hora de la tarda
La zona del túnel de Bracons, a primera hora de la tarda | Adrià Costa
Pau Masó
25 de gener del 2017
Actualitzat el 26 de gener a les 14:12h
Ha arribat la neu a la Garrotxa i ho ha fet amb diverses afectacions. Les màquines sortien a primera hora de la tarda del dimecres, però tot i així, hi va haver diverses vies on era obligatori circular amb cadenes. A més, també hi ha hagut afectacions afectacions afectacions al transport escolar aquest matí i s'han suspès algunes classes. 

A hores d'ara ja no és necessari l'ús de cadenes a la comarca i la situació està normalitzada.

Circulació viària

Circulació totalment normalitzada a Bracons. Es va arribar a tallar la via degut a un accident d'un camió que va fer la tisora. També es va restringir el pas de camions. A hores d'ara, torna la normalitat. 

Circulació normalitzada també als túnels de Capsacosta, on s'hi van necessitar cadenes puntualment. 

Consulta l'estat de les carreteres al moment al web del Servei Català de Trànsit.

Transport públic

L'empresa de transport Teisa va informar que el servei d'autocars Barceona-Vic-Olot va estar desviat per l'AP-7. A més el servei de Transport Públic d'Olot va anul·lar la parada del Morrot.

Transport escolar 

Normalitat absoluta del transport escolar a la comarca. Després que durant el matí de dijous el Consell Comarcal advertís de diverses línies afectades, hores més tard s'ha recuperat l'activitat. 
Classes als centres educatius

L'Escola de Riudaura ha suspès per les classes per aquest dijous. Diversos instituts i escoles de la comarca van anunciar que s'anul·laven les classes. Els 6 centres d'Olot van suspendre les classes de Cicles Formatius de la tarda del dimecres. Els alumnes han tornat a les escoles aquest matí.
A les Planes d'Hostoles es van suspendre totes les activitats extraescolars.