L'extrem madrileny, Alberto Malagón, nou jugador de la Unió Esportiva Olot

El jugador té 28 anys i arriba procedent de l’Inter de Madrid de tercera divisió | Ha jugat a Segona B amb equips com el Fuenlabrada, el Gandia o el Rayo Vallecano B | També té experiències fora: a la primera divisió d’Àustria i de la República Txeca

Alberto Malagón, el nou fitxatge de la Unió Esportiva Olot
Alberto Malagón, el nou fitxatge de la Unió Esportiva Olot | Pau Masó
Pau Masó
19 de gener del 2017
Actualitzat el 20 de gener a les 17:36h
Alberto Malagón, de 28 anys, ha estat presentat com a nou jugador de la Unió Esportiva Olot aquest dijous. També conegut com a “Tito”, és un extrem esquerrà nascut a Alcalà de Henares, que arriba a Olot després de començar la temporada amb l’Internacional de Madrid, on hi ha disputat onze partits. Malagón firma un contracte per mitja temporada, revisable a final de curs.
 
El nou fitxatge de l’Olot té experiència a Segona Divisió B amb clubs com el Fuenlabrada, on hi va marcar tres gols, el Gandia, el Marino Luanco, l’RSD Alcalá i el Rayo Vallecano B. Entre aquestes 5 temporades a la divisió de bronze, Malagón també ha tingut experiències a Europa. Ha jugat a la Bundeslliga austríaca amb l’ Admira Wacker Mödling i també a la primera divisió txeca amb el Hradec Králové.
 

Alberto Malagón amb el director esportiu del club, Sergi Raset Foto: Pau Masó


“Em defineixo com un jugador de banda clàssic, dels antics. M’agrada entrar per dins, tinc bon xut i centrada”, ha explicat Malagón a la seva presentació. Segons l’extrem, la confiança i l’oportunitat que li ha donat l’Olot és el que l’ha fet venir a la Garrotxa.
 
El director esportiu de la Unió Esportiva Olot, Sergi Raset, no ha descartat l’arribada de més fitxatges. Segons Raset l’experiència de Tito ha d’ajudar a l’equip a disputar partits importants. “No vull jugadors que vinguin de tornada, vull jugadors que ens ajudin a aconseguir els objectius. En Tito entra en aquest perfil”, afirma el director esportiu del club.