Santa Pau: capital del fesol, aquest cap de setmana

La Fira del Fesol celebra la 36ena edició | Déu n’hi Duo i la Principal de Salarsa actuaran el dia abans de la fira | La fesolada comptarà amb 17 restaurants de la comarca

Pau Masó
19 de gener del 2017
Santa Pau es converteix en la capital del fesol un any més. Aquest diumenge 22 de gener es celebra una nova edició de la Fira del Fesol que omplirà el municipi d’actes relacionats amb la mongeta. Aquest 2017 es celebra la 36ena edició que comptarà amb 17 restaurants participants a la fesolada, l’acte central del cap de setmana.
 
Les activitats començaran el mateix dissabte 21 amb l’actuació de la Principal de Salarsa i el grup garrotxí Deu n’hi Duo. Durant el diumenge al matí hi haurà fira pels carrers de la vila, cercavila i animació a càrrec de la xaranga Only Marching Band, cantada dels goigs de Sant Antoni i missa solemne fins arribar a la 12 del matí, hora de la fesolada. Com cada any, els restaurants garrotxins elaboraran un tastet amb un denominador comú: el fesol. Enguany, els productes convidats són les castanyes de Viladrau, el Vermouth Izaguirre i la Cooperativa la Fageda. 
 

Disset restaurants oferiran tastets amb els fesols com a protagonistes. Foto: Martí Albesa