Nova edició dels cursos i seminaris empresarials de la FES a Olot

Els cursos programats per aquest 2017 són una quinzena | Les empreses poden bonificar les activitats formatives

Redacció NacióGarrotxa
17 de gener del 2017
Actualitzat el 20 de gener a les 9:14h

Heribert Figuerola, responsable de programes de la FES Foto: Pau Masó


Can Monsà, seu de la Federació d’Estudis Superiors d’Olot, viurà una nova edició dels cursos i seminaris empresarials. Seran 15 activitats dirigides al sector empresarial i tenen l’objectiu de donar eines per millorar la competitivitat de les empreses. Els cursos i seminaris tindran lloc des del gener fins el desembre.
 
El programa del 2017 inclou activitats relacionades en temàtiques com el comerç internacional, la comunicació persuasiva, Wordpress, la fotografia i el vídeo per a PIMES, el màrqueting Mobile, l’atenció telefònica o la comptabilitat bàsica. Es pot consultar tota la programació a la pagina web de la FES.
 
El tret de sortida dels cursos serà aquest dijous 19 a les set de la tarda amb una conferència sobre les claus del creixement i de la renovació de l’empresa. Javier Bultó, expert en processos de creixement empresarial, serà el conferenciant d’una xerrada inaugural que tindrà lloc a Can Monsà de forma gratuïta però amb inscripció prèvia.
 
Els cursos i seminaris de la FES compten amb la participació anual de més de 150 persones vingudes, també, de fora la comarca. En l’edició del 2016 hi va haver 167 participants d’empreses de la Garrotxa, el Ripollès i Osona. 

Els imports de les matrícules dels cursos i seminaris són bonificables per les empreses a través de "La Fundación Estatal para la Fomración en el Empleo". La FES s'ofereix a tramitar de manera gratuïta aquesta bonificació a les empreses que ho demanin.