Presó provisional per l'home que va disparar diversos trets nocturns a Olot

El jutjat atribueix a l'arrestat delictes de tinença il·lícita d'armes i amenaces amb instrument perillós

Entrada als jutjats d'Olot
Entrada als jutjats d'Olot | Martí Albesa
Pau Masó
10 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:46h
El jutjat d'Instrucció 2 d'Olot ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança pel pistoler que va disparar diversos trets al centre d'Olot durant la nit de dissabte 7 al diumenge 8 de gener.

L'agressor va passar a disposició judicial aquest dilluns. El jutge li ha imputat dos delictes: tinença il·lícita d'armes i amenaces amb instrument perillós.

L'arrestat és un delinqüent conegut per la policia local que ja tenia precedents i que estava sent vigilat pels Mossos d'Esquadra per estar presumptament relacionat en robatoris a la ciutat. 
 

El Puig del Roser, lloc on es van produir els fets Foto: Pau Masó


Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge quan l'home va treure una pistola a les afores d'un bar del Puig del Roser després de negar-se a pagar una consumició. L'agressor va disparar dos trets: un a l'aire i un altre a un arbre de la zona. Més tard va dirigir-se cap al centre de la ciutat pistola en mà. Segons alguns testimonis es va sentir un nou tret a l'avinguda Girona. Els Mossos d'Esquadra van detenir el sospitós quan es dirigia a casa seva, al barri de Sant Miquel.

La policia li va requisar una pistola del calibre 22 que està sent investigada per descobrir el seu origen. 
 

L'impacte d'un dels trets que va efectuar l'home Foto: Pau Masó