Ascensors Serra, nou patrocinador de la Unió Esportiva Olot

Es converteix en el patrocinador principal de l’entitat i pren el lloc a Sant Aniol | La resta de patrocinadors segueixen

La nova samarreta de la Unió Esportiva Olot
La nova samarreta de la Unió Esportiva Olot | Pau Masó
Pau Masó
04 de gener del 2017
Actualitzat a les 14:00h
L’empresa olotina Ascensors Serra es converteix en el patrocinador més important de la Unió Esportiva Olot. Es tracta d’una empresa dedicada a la fabricació d’ascensors i que va ser fundada el 1923, dos anys més tard que la Unió Esportiva Olot. L’acord en què han arribat les dues entitats és fins a final de temporada i ha de permetre que l’Olot pugui ser més competitiu i fitxar aquest mercat d’hivern sense haver de fer esforços econòmics.
 

Els fundadors d'Ascensors Serra amb Joan Agustí, Uri Santos i Abel Solé Foto: Pau Masó


Ascensors Serra agafa el relleu de Sant Aniol, amb qui l’Olot ha estat vinculat des de finals del 2009 quan el club estava a Regional Preferent. Set anys després, l’entitat garrotxina cedeix el lloc a la samarreta desplaçant Sant Aniol a la màniga. Tot i aquest moviment, l’equipació de la Unió Esportiva Olot manté la resta de patrocinadors, un total de vuit.
 
Josep Serra, soci número 1 de l’Olot
 
El fundador d’Ascensors Serra, Josep Serra Macias, és el soci número u de la Unió Esportiva Olot i la seva empresa té gairebé la mateixa antiguitat que el club. “El patrocini és una il·lusió que tinc, primer per ser el soci número u però també perquè les dues entitats són gairebé de la mateixa edat. És un sentiment més que una altra cosa”, explica Serra. El responsable de l’empresa olotina demana al club que porti el seu nom amb dignitat i assegura que vol ajudar l’Olot a pujar a Segona Divisió B.
 
Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot, remarca el caràcter local d’Ascensors Serra i destaca que d’aquesta manera el club “es sent més arrelat i el permet seguir vinculat a les entitats de la ciutat”.
Arxivat a