«In Tarsi», un espectacle de circ per a tots els públics, al Teatre Principal d'Olot

Dissabte a les vuit del vespre es pot veure el darrer muntatge de la companyia Eia

1200_1481788930play_1481788913
1200_1481788930play_1481788913
Redacció NacióGarrotxa
15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:03h

La companyia Eia presenta In Tarsi, un espectacle de circ per a tots els públics, que es podrà veure aquest dissabte a les vuit del vespre al Teatre Principal d’Olot. És un espectacle reflexiu i visceral que convida a mirar el món des d'una altra perspectiva. Eia vol fer riure pensant o fer pensar tot rient. Quatre acròbates reflexionen sobre la transformació dels sentiments entre la proesa i la bogeria.

Sobre l'escenari es barregen la dansa, el teatre físic i sobretot les arts del circ amb equilibris acrobàtics, banquina, un minitrampolí i una bàscula. Un espectacle de circ en continu moviment, reflexiu i visceral, i impregnat d’un humor molt tendre. L'escenografia és un joc de Tangram gegant". 

In Tarsi és un espectacle programat amb motiu del Dia Internacional de les persones discapacitades i s'organitza conjuntament amb La Coordinadora, una agrupació de diverses associacions garrotxines que treballen amb aquest col·lectiu. El circ és un tipus d'espectacle apte per a tots els públics, ja que també el poden comprendre i emocionar-se amb ell persones sordes, amb mobilitat reduïda o amb diversos tipus de discapacitat.
Arxivat a