Olot prepara més de 140 activitats relacionades amb el Nadal

Del 16 de desembre al 8 de gener, la plaça Major tornarà a acollir la pista de gel

El Tió s'instal·larà al Firal durant la Fira del Pessebre
El Tió s'instal·larà al Firal durant la Fira del Pessebre | Martí Albesa
02 de desembre del 2016
Actualitzat el 12 de desembre a les 8:32h
Amb l'arribada del desembre, Olot enceta la temporada de Nadal. Des d'ara i fins passat Reis, a la ciutat hi haurà més de 140 activitats. El tret de sortida oficial el marcarà l'encesa dels llums, que tindrà lloc aquest vespre. Aquestes festes la ciutat ha renovat la il·luminació nadalenca, que haurà costat uns 40.000 euros finançats a parts iguals entre els comerços i l'Ajuntament

La fira del pessebre portarà la setmana que ve l'ambient nadalenc al Nucli Antic. En total hi haurà 92 parades, repartides entre els diferents espais. Al voltant de la plaça Pia Almoina s'hi instal·larà el Mercat de Nadal, a tocar l'església de Sant Esteve hi haurà les paradess de figures de pessebre artesanals, la plaça Major serà el lloc amb productes de KM-0 i al Firal hi haurà el Mercat d'Artesania, al voltant del gran tió. Aquest tió farà la Gran Cagada multitudinària el diumenge 18 de desembre a les cinc de la tarda. 

Del 16 de desembre al 8 de gener, la plaça Major tornarà a acollir la pista de gel. Els més petits tenen el seu lloc a la sala El Torín del 26 al 31 de desembre amb l'Esplay, un espai on jugar amb figures de playmobil. A més, del 2 al 5 de gener, al pavelló Firal hi haurà el Lleure Olot Parc (LLOP), una zona de jocs pensada especialment per a ells. 

La Mostra de Pessebres, el Festival Veus i el Campament i la Cavalcada Reial són algunes de les altres activitats que se celebraran a Olot durant les properes setmanes.
Arxivat a