El segon Consell d'Infants d'Olot debat sobre el model de ciutat

Hi participen 657 alumnes de cinquè i sisè de primària de totes les escoles d'Olot | El 3 d'abril exposaran les conclusions en un ple extraordinari davant de l'alcalde i tots els regidors

Reunió de la segona edició del Consell d'Infants d'Olot
Reunió de la segona edició del Consell d'Infants d'Olot | Aj. Olot
Redacció NacióGarrotxa
01 de desembre del 2016
Actualitzat el 12 de desembre a les 19:35h
La segona edició del Consell d'Infants d'Olot tractarà sobre la ciutat. Hi participen 675 alumnes. Són tots els nens i nenes que aquest any fan cinquè i sisè de primària. El regidor d'educació, Jaume Mir, explica que parlen de "la ciutat entesa com l'espai on vivim". Es treballaran aspectes com la mobilitat, si hi ha massa cotxes i si la policia ajuda prou als ciutadans.

El Consell dels Infants farà cinc sessions de treball a les aules de cada escola on s'aniran posant en comú les propostes i perfilant els punts en comú. Es comença amb una pluja d'idees i a partir d'aquí es van descartant aquelles que no generen consens. Totes les aportacions es graven en vídeo perquè els alumnes d'altres classes les puguin saber. 

El dilluns 3 d'abril dos representants de cada classe exposaran els acords al ple municipal, a davant de l'alcalde i tots els regidors de la ciutat. A més, durant aquest curs, els dos representants de cada classe es reuniran amb els altres representants per treballar i compartir el que es va fent a les respectives aules. Aquestes trobades tindran lloc els dimecres a la tarda, fora de l'horari escolar. 

El Consell d'Infants va néixer l'any passat i va portar al ple 30 propostes d'actuacions per millorar en el Medi Ambient
Arxivat a