Esquerra Republicana crida a la participació a la consulta del Firal

Pere Gómez anima als olotins a decidir com volen que sigui el nou passeig d'en Blay | ERC demana a l'equip de govern més informació sobre cadascuna de les propostes que se sotmetran a votació

Esquerra Republicana anima a participar a la consulta del Firal
Esquerra Republicana anima a participar a la consulta del Firal | Andreu Oliveras
25 d'octubre del 2016
Esquerra Republicana fa una crida als olotins a participar de la consulta ciutadana per triar com ha de ser el nou Firal. "Com més participació hi hagi, més valoració tindrà el resultat de la consulta. Cal que hi hagi una participació màxima perquè el jurat acabi triant el projecte que vol la ciutadania", explica el portaveu d'ERC, Pere Gómez. 

Esquerra recorda que durant la campanya electoral ells ja apostaven per decidir la reforma del Firal a través d'una consulta. Diuen que, a diferència de la del correbou, aquest cop el partit no demanarà el vot per cap de les opcions. Volen que siguin els olotins qui triïn el millor dels projectes amb la màxima llibertat possible. 

Sí que demanen a l'equip de govern municipal que expliqui millor quines són les diferències que hi ha entre les tres propostes que se sotmetran a votació. Pere Gómez considera "insuficients" les imatges que es van poder veure durant la Fira de Sant Lluc: "Com més informació tinguin els ciutadans, millor". 
Arxivat a