L'òpera arriba a Olot projectada en pantalla gegant als cinemes

Cada mes es podrà gaudir d'algun dels muntatges que hi ha en cartell als principals teatres d'arreu del món

«Il Trovatore» serà la primera òpera que es projectarà als Cines Olot
«Il Trovatore» serà la primera òpera que es projectarà als Cines Olot
25 d'octubre del 2016
L'òpera dels principals escenaris del món arribarà també a Olot. Cada mes, els Cines Olot projectaran alguna de les obres que en aquell moment s'estiguin representant als grans teatres internacionals. Es podrà seguir en pantalla gegant i subtítols i en la majoria dels casos es retransmetrà la funció en directe.

El cicle començarà aquest divendres, a les set de la tarda, amb Il Trovatore de Giuseppe Verdi des del Festival de Salzburg. Plácido Domingo i Anna Netrebko interpreten els dos protagonistes. Continuarà amb Tristan i Isolda des de Roma, Madame Butterfly des de Milà, Coppelia des de Milà, Cosi fan tutte de de París, La Flauta Màgica des de Salzburg, La Traviata de París i Don Carlo des de Florència.   

La digitalització de les sales dels multicinemes olotins permeten realitzar aquestes connexions en directe. L'objectiu és portar l'òpera a aquelles persones que no poden desplaçar-se fins als grans teatres europeus per gaudir dels muntatges. A més, abans de començar cadascuna de les funcions un convidat explicarà de què va la història i donarà tots aquells detalls necessaris perquè els espectadors comprenguin millor l'espectacle. 

Per assistir a les projeccions d'òpera no és necessari que el públic es vesteixi de gala. Sí que estarà prohibit menjar crispetes i llaminadures a l'interior de la sala. 
Arxivat a