La pista de patinatge del pavelló d'Olot es dedicarà a Montsita Casadellà

Casadellà va presidir el club des de la seva fundació el 1993 fins que va morir el 2002

«Treu-me d'aquí» ha donat el desè or al CPA Olot
«Treu-me d'aquí» ha donat el desè or al CPA Olot | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
24 d'octubre del 2016
La pista de patinatge del pavelló d'esports d'Olot passa a denominar-se pista de Montsita Casadellà, en record a l'expresidenta del Club Patinatge Artístic d'Olot que va impulsar el patinatge a la ciutat i va posar les bases per tots els èxits que s'han assolit aquests darrers anys. 

L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, ha anunciat el canvi de nom de la pista de patinatge en l'acte de reconeixement d'aquest cap de setmana a les patinadores que van guanyar el desè or mundial: "Pels valors que representeu, pels èxits que heu aconseguit i pels molts títols que vindran hem volgut que la pista de patinatge del pavelló porti el nom de Montsita Casadellà, presidenta i ànima del club en els seus orígens".

Precisament una de les protagonistes de la gesta és la filla de Casadellà, Ester Fàbrega, que actualment entrena l'equip juntament amb Ricard Planiol. Fàbrega ha agraït el gest i ha elogiat la tasca de Planiol, a qui la capitana del CPA Olot, Anna Quintana, el defineix com "en Messi del patinatge". 

Amb aquestes declaracions, l'Ajuntament inicia els tràmits necessaris pel canvi de nom de la pista. Montsita Casadellà va ser la primera presidenta del CPA Olot i qui en va impulsar la seva creació l'any 1993. Casadellà va presidir el club fins al juliol del 2002, quan va morir a causa d'una malaltia.
Arxivat a