Olot busca que els joves del 2016 recreïn fotografies de principis del segle XX

L'Oficina de l'Ideal crea el concurs "Sempre Jove", amb col·laboració amb els Museus d'Olot i l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa

Uns joves, jugant amb la neu al volcà Montsacopa al 1930
Uns joves, jugant amb la neu al volcà Montsacopa al 1930 | Francesc Jaume Coll (ACGAX)
20 d'octubre del 2016
Actualitzat el 26 d'octubre a les 17:51h
Les aficions dels joves del segle XXI no són tan diferents de les que tenien els seus avantpassats de cent anys enrere. És el que volen demostrar l'oficina de joventut de l'Ideal, els Museus d'Olot i l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa, a través del projecte Sempre Joves. 

Cada trimestre, a l'Espai Ideal s'exposarà una sèrie fotogràfica on hi apareixin joves de principis del segle XX, fent esport, a les festes majors de la comarca o participant d'activitats culturals, entre altres. Es busca que després de veure la mostra els joves de la ciutat es facin una fotografia al màxim similar possible que alguna de l'exposició i la pengi a Instagram amb l'etiqueta #semprejoves. 

La idea del projecte és doble. Per una banda volen aconseguir que les noves generacions coneguin la feina que es fa des de l'Arxiu i des dels Museus i per l'altra que se n'adonin que tothom ha estat jove alguna vegada i per més que passin els anys hi ha coses que no canvien. 

La primera de les exposicions tractarà sobre lleure i esport i es podrà veure del 4 de novembre al 29 de gener a l'Ideal. 
Arxivat a