L'Olot Dibuixa marcarà l'inici de la Fira de Sant Lluc

Dissabte hi ha preparades tota mena d'activitats per dibuixar de mil i una maneres diferents | Durant tot el cap de setmana hi haurà màgia, vehicles d'ocasió, mercat de l'artesania, fira del disc, fira d'entitats, desfilades de moda i un concert d'homenatge als Beatles al centre d'Olot

Estudiants i professors de l'Escola d'Art participaran a l'Olot Dibuixa
Estudiants i professors de l'Escola d'Art participaran a l'Olot Dibuixa | Helena Aguilar
Redacció NacióGarrotxa
13 d'octubre del 2016
Actualitzat el 16 d'octubre a les 17:29h
La Fira de Sant Lluc comença aquest dissabte amb l'Olot Dibuixa com una de les activitats estrelles. El Patronat de la Fira del Dibuix s'avança al dia de Sant Lluc i organitza la Fira del Petit Dibuix, pensada perquè els infants de 6 a 16 anys exposin les seves creacions, de quatre a set de la tarda a la plaça del Teatre. 

L'Olot Dibuixa ha preparat un taller per conèixer els artefactes i les màquines que s'han utilitzat al llarg dels anys per aprendre a dibuixar, i també organitzen una trobada d'Urban Sketchers, dibuixants urbans que faran un recorregut per Olot i dibuixaran al moment allò que els cridi l'atenció. A més, a partir de dos quarts de vuit del vespre es podrà veure un mapping realitzat pels alumnes de 3r d'ESO de l'escola Cor de Maria on es projectaran grafittis sobre la casa Pujador, a la plaça del Conill. 

Màgia al carrer dels Sastres

A més de l'Olot Dibuixa, durant tot el cap de setmana el carrer dels Sastres s'omplirà de màgia, amb diversos tallers perquè petits i grans aprenguin alguns trucs. Tant dissabte com diumenge, el Firalet acollirà amb la setena Fira del Vehicle d'Ocasió, mentre que a la plaça Clarà hi haurà la Fira del Disc. A més, una vintena d'entitats s'agruparan al voltant de la plaça Major explicant la seva tasca i al Firal hi haurà el Mercat de l'Artesania. 

Una altra dels plats forts d'aquest cap de setmana previ a Sant Lluc és un concert familiar d'homenatge als Beatles a càrrec del grup Abbey Road. Serà dissabte, a les cinc de la tarda, a la plaça Campdenmàs. La fira es completa amb una desfilada de vestits de paper i una trobada de puntaires vingudes d'arreu de Catalunya

Totes aquestes activitats seran una prèvia a la Fira del Dibuix, la Fira Ramadera i el Mercat Extraordinari que tindrà lloc el proper dimarts, dia de Sant Lluc. 
 

Consulta tota la programació de la Fira de Sant Lluc 2016

Galeria de Fotos  Fira de Sant Lluc 2015 (Martí Albesa)

Galeria de Fotos  Fira de Sant Lluc 2014 (Martí Albesa)

Galeria de Fotos  Fira ramadera 2013 (Adrià Costa)

Galeria de Fotos  Fira del Dibuix 2013 (Adrià Costa)

Galeria de Fotos  Fira ramadera 2012 (Adrià Costa)

Galeria de Fotos  Fira del Dibuix 2012 (Adrià Costa)

Arxivat a