Olot invertirà 65.000 euros en habilitar un camí al voltant del Fluvià

Es crearà un camí entre el Molí d'en Climent i i la bàscula de les Tries, d'uns dos metres d'amplada

11 d'octubre del 2016
Actualitzat el 19 d'octubre a les 17:21h
L'Ajuntament d'Olot invertirà 65.000 euros en habilitar un camí al costat del riu Fluvià, entre el Molí d'en Climent i la bàscula de les Tries. El recorregut tindrà uns dos metres d'amplada, al terra del qual hi haurà sauló compactat. És el primer pas d'un projecte de més llarga volada que vol fer possible caminar i anar amb bicicleta al costat del riu, de punta a punta d'Olot. 

Les obres està previst que comencin als propers dies i estiguin acabades abans de finals d'any, segons explica el regidor de Via Pública, Josep Gelis. El consistori també canviarà el mobiliari de fusta que hi ha al Parc dels Nius, una zona de pícnic que es troba en aquest espai on ara s'intervindrà. 

Que la ciutat visqués de cares al riu Fluvià era una de les promeses dels diversos partits polítics durant la campanya electoral i, de fet, els pressupostos d'aquest 2015 ja preveien una partida per dignificar l'entorn del Fluvià.  A principis d'any, Josep Maria Corominas es va comprometre a engegar l'adaptació d'un bicicarril que circuli en paral·lel al riu. Corominas no va posar terminis a les obres però sí que va prometre que durant aquest mandat es començaran a fer algunes accions en aquesta línia
Arxivat a