Detingut un home que intentava estafar a gent gran de la Garrotxa

L'individu, de 67 anys i nacionalitat francesa, els volia vendre jaquetes de pell de baixa qualitat per 400 euros

Redacció NacióGarrotxa
29 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:50h
Detingut un home, de 67 anys i veí de Perpinyà, que intentava estafar a persones grans de la Garrotxa. Els Mossos d'Esquadra el van arrestar el dissabte 24 de setembre a Olot, com a presumpte autor d'un delicte d'estafa i un altre de falsificació de document públic. 

A mitjans de setembre diverses persones grans alertaven a la policia que un home es feia passar per un conegut seu i els intentava vendre jaquetes de roba de baixa qualitat per 400 euros. El dia 24 de setembre els agents van ser alertats que l'individu estaria rondant pel nucli del Mallol, a la Vall d'en Bas, on hauria intentat enganyar un home de més de 80 anys. 

Després de localitzar-lo, el presumpte estafador es va identificar amb un document de nacionalitat moldava que els Mossos van comprovar que era fals. En descobrir la vertadera identitat francesa van comprovar que tenia diversos antecedents per estafes a França. Al maleter del seu cotxe hi van trobar sis jaquetes de baixa qualitat que utilitzava per enganyar a les víctimes. 

El detingut va passar a disposició judicial el 25 de setembre al jutjat de guàrdia d'Olot, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.
Arxivat a