Els volcans són els protagonistes del divendres a la nit amb diverses activitats

Un debat, una ruta volcànica i una fira amb llibres i documentals són algunes de les activitats que es faran a l'Hospici amb motiu de la Nit dels Volcans

Redacció NacióGarrotxa
29 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:20h
L'Hospici es convertirà aquest divendres en la seu de la Nit dels Volcans, una iniciativa per difondre la recerca i la informació dels volcans. A partir de les quatre de la tarda, es posarà en marxa una fira de documetns i material sobre volcans i turisme sostenible on es podran comprar llibres i també consultar-ne d'altres de les biblioteques garrotxines. A la fira es projectaran pel·lícules i documentals sobre els volcans de les Canàries i d'altres d'arreu del món. 

A dos quarts de set del vespre sortirà des de l'Hospici una ruta per conèixer el patrimoni volcànic que hi ha a la ciutat d'Olot, fixant-se amb les façanes i aquelles construccions elaborades amb pedra volcànica. La Nit dels Volcans acabarà amb una xerrada-debat, a partir de les vuit del vespre, sobre com els relleus volcànics afecten el clima de la Garrotxa. 

L'activitat s'emmarca dins la Nit Europea de la Recerca, que se celebra l'últim divendres de setembre a centenars de ciutats europees. 
Arxivat a