L'onzena Fira de la Bruixeria de Sant Joan se centra en els rituals peruans

Dissabte i diumenge, bruixes i bruixots envairan el poble de Sant Joan les Fonts | L'organització ha preparat activitats gratuïtes per a tota la família

Redacció NacióGarrotxa
26 de setembre del 2016
Les bruixes ompliran Sant Joan les Fonts aquest cap de setmana
Les bruixes ompliran Sant Joan les Fonts aquest cap de setmana | Martí Albesa
Bruixes i bruixots envairan Sant Joan les Fonts aquest cap de setmana, amb motiu de l'11a Fira Internacional de la Bruixeria. El Clot de l'Infern es convertirà en l'escenari on es produiran tota mena d'activitats gratuïtes relacionades amb l'esoterisme i la bruixeria com els vols amb escombra, les guerres de bruixes contra zombies i tota mena d'activitats familiars. 

Aquest any la fira vol difondre la cultura del Perú, a través de les seves danses i rituals. Per això Edith Quispe dirigirà un ritual d'obertura de la Fira i també pronunciarà una xerrada sobre l'origen de l'imperi Inca. El grup Nueva Orden Druida del Sendero Verde oferirà un altre ritual el diumenge, a més d'un cercle de tambors chamànics.   

Durant la Fira, l'escriptor santjoanenc Xavier Vila presentarà el seu darrer llibre Alerta Z Ebola, que servirà de punt de partida per una marxa zombie pels carrers del poble, que acabarà amb un sopar temàtic de bruixes, zombies i bruixots. 

A més del mercat esotèric instal·lat al Clot de l'Infern, on hi haurà una setantena de parades, durant tot el cap de setmana també s'organitzen diversos tallers i conferències al castell de Juvinyà per aprendre aspectes relacionats amb les energies i el cos humà. 
 

Programa d'activitats de l'11a Fira de la Bruixeria

Arxivat a