L'Orquestra Montecarlo i Di-Versiones toquen a la festa major de les Planes

Aquest cap de setmana el poble celebra la Festa de la Santa Espina i la Fira de la Fusta

Redacció NacióGarrotxa
20 de setembre del 2016
Actualitzat el 21 de setembre a les 8:51h
Ball dels capgrossos de les Planes d'Hostoles
Ball dels capgrossos de les Planes d'Hostoles | Aj. Les Planes d'Hostoles
Les Planes d'Hostoles celebra aquest cap de setmana la Festa de la Santa Espina. A nivell musical destaca el concert de l'Orquestra Montecarlo el dissabte a tres quarts d'onze de la nit, que aniran seguits per l'Orquestra Di-Versiones, que oferirà les millors versions de clàssics de tots els temps. 

La Festa començarà divendres al vespre amb el pregó a càrrec de la Selvatana i l'espectacle teatral Planeta i Neptú, d'en Peyu. La nit acabarà amb una disco-mòbil. Dissabte, tindrà lloc el correfoc a dos quarts de deu del vespre i diversos espectacles d'animació infantil al llarg de la tarda. Diumenge a la tarda ballarà la faràndula del poble i a la nit la Selvatana posarà la música al Ball de Festa Major. La festa acabarà dilluns amb sardines, sardanes, havaneres i balls de la faràndula. 

15a Fira de la fusta, plena de jocs tradicionals

Coincidint amb la festa de la Santa Espina, dissabte durant tot el dia tindrà lloc la quinzena Fira de la Fusta i Productes de la Terra, que aquest any està dedicada als jocs tradicionals. Més de 50 jocs de gran format ompliran el parc i la plaça nova del poble. S'hi podran trobar des de joguines tradicionals fins a jocs de taula i joguines innovadores i modernes.

Els visitants podran participar de tallers per aprendre a fer esclops, elaborar instruments musicals o construir amb paces de fustes. A més, hi haurà jocs per a tota la família. 
 

Programa de la Festa de la Santa Espina 2016

Arxivat a