Festa Major, a Riudaura

Música, foc i espectacles infantils omplen d'activitats el poble aquest cap de setmana

Festa major a Riudaura, de divendres a diumenge
Festa major a Riudaura, de divendres a diumenge | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
15 de setembre del 2016
Festa grossa a Riudaura, aquest cap de setmana. Divendres, a les vuit del vespre, es donarà inici a la festa major amb l'espectacle infantil Menja Fesols, de Pep Puigdemont. A les nou, sopar popular a base de fesols i botifarra. La nit acabarà amb la música del grup Defunky's. 

Dissabte, de dos quarts d'onze del matí fins a les cinc de la tarda, hi haurà muntat un parc infantil amb llits elàstics i castells inflables. A les dues del migdia se celebrarà una arrossada popular i a tres quarts de sis un berenar popular. El grup Què tal oferirà el concert de festa major a dos quarts de set del vespre i els balls de saló a les onze de la nit. Entre mig, a les nou, hi haurà l'espectacle pirotècnic i el correfoc. Els DJs locals acabaran de posar la música fins a altes hores de la nit. 

Diumenge a dos quarts d'una del migdia tindrà lloc la missa solemne, amb l'acompanyament dels Cantadors de Riudaura. Tot seguit els gegantons del poble ballaran a la plaça Tiradors. A la tarda, tornaboda amb sardanes i danses tradicionals a càrrec del quintet de cobla Terres de Marca. L'espectacle pirotècnic posarà el punt i final a la festa major. 
Arxivat a