Sant Esteve d'en Bas tanca les festes majors de la Vall

La música dels DJs de Jumpack i el ball del Burro Savi són alguns dels principals atractius

Vídeo del ball del Burro Savi
Vídeo del ball del Burro Savi
Redacció NacióGarrotxa
14 de setembre del 2016
Actualitzat a les 9:27h

Sant Esteve d'en Bas és l'últim dels nuclis de la Vall a celebrar la festa major. Ho farà aquest cap de setmana. Els actes començaran divendres a les set de la tarda, amb la cercavila i la penjada del burro. A dos quarts de deu de la nit tindrà lloc un sopar popular, amb playbacks i ball.

Dissabte al matí tindrà lloc el concurs infantil de dibuix i l'espectacle d'animació Confetti express. A les quatre de la tarda es disputarà el gran campionat de botifarra i una hora més tard tindrà lloc la 14a Baixada de Karts sense motor. La nit musical vindrà de la mà de la disfressa gresca, els balls de saló amb Ostres Ostres i els DJ's de Jumpack. Hi haurà autocars gratuïts que connectaran Olot amb la Vall d'en Bas.

Diumenge al matí serà el torn de la sortida amb BTT i la missa de festa major, al punt del migdia. També al matí tindrà lloc una cercavila esbojarrrada pel casc antic. A la tarda es disputarà un partit de futbol i a les sis hi haurà sardanes i ballaran els gegants i el Burro Savi. El grup Què tal oferirà un concert a les nou de la nit. La festa acabarà dilluns a la tarda, amb la tornaboda i els balls de la faràndula del poble. 
Arxivat a