Castellfollit celebra la festa major

De divendres a dilluns actuaran al poble els Pardos Cat's, Ultramar, Sona Bé, Xeic, Greska i el punxadiscs Amic del Poble

Redacció NacióGarrotxa
13 de setembre del 2016
Actualitzat a les 9:25h

De divendres a dilluns, Castellfollit de la Roca està de festa major. Els actes començaran aquest divendres, a dos quarts de deu del vespre amb una botifarrada popular. A les onze de la nit, els Pardos Cat's pujaran dalt l'escenari per oferir un concert. 

Dissabte al matí, en Pepe treurà el catamarà del pati de casa seva i l'exposarà fins dilluns al voltant de la plaça Catalunya. A les onze del matí una cercavila de tambors acompanyarà el trasllat del vaixell. Un partit de futbol entre el Castellfollit i l'Abadessenc i la projecció de dues pel·lícules omplen la programació de dissabte a la tarda. A les vuit del vespre, Castellfollit celebra el Correbars i a dos quarts de deu té lloc el sopar jove. A partir de les onze de la nit, concerts de Xeic, Greska i el punxadiscs Amic del Poble. 

La festa major seguirà diumenge amb una cursa popular i la missa solemne. A la tarda, el grup Ultramar oferirà una cantada d'haveneres i els Sona bé s'encarregaran del ball popular. Els actes acabaran dilluns a les cinc de la tarda amb un espectacle d'animació infantil. 
 

Programa d'actes de la festa major de Castellfollit de la Roca

Arxivat a