Retard en la construcció dels camps de futbol base del Morrot

Quan comenci el curs escolar ja es podrà utilitzar un dels dos camps de gespa artificial, però l'edifici de vestidors i l'altre camp de futbol encara no estaran a punt

Redacció NacióGarrotxa
02 de setembre del 2016

Distribució dels dos nous camps de futbol i l'edifici de vestidors del Morrot. Foto: Aj. Olot


El curs escolar començarà el 12 de setembre i els equips de futbol base encara no podran utilitzar els nous camps de futbol del Morrot amb la seva totalitat. La idea inicial era iniciar les obres a l'estiu, aprofitant les vacances escolars, i tenir-les a punt quan tornés a començar la temporada esportiva, però aquest calendari no ha estat possible complir-lo. 

L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, explica que durant el mes d'agost l'empresa responsable de les obres ha tingut problemes de subministrament de material. Ara ha incrementat la plantilla que hi treballa per tal de recuperar el temps perdut, però tot i així les obres acabaran més tard del previst. 

El calendari actual és que quan comenci el curs els més de 500 infants i joves que juguen a futbol puguin utilitzar un dels dos camps de gespa artificial, el que es troba a tocar de la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Aquests joves esportistes, però, hauran de seguir utilitzant els vestidors vells, ja que el nou edifici encara no estarà acabat. Fins que no es posin en marxa els nous vestidors, no es podrà enderrocar l'edifici vell i no es podrà fer el segon camp de gespa artificial, que ocupa part de l'espai d'on ara hi ha els vestidors. 

Uns camps que costen 1.750.000 euros

Les obres dels camps de futbol costaran 1.750.000 euros, finançats íntegrament per l'Ajuntament d'Olot. El projecte preveu adequar dos camps de futbol 11; un de 105 metres de llarg per 64 metres d'ample i un altre de 95 per 58 metres, amb un edifici de vuit vestidors entremig. 

La idea és que les instal·lacions donin servei a totes les categories de futbol base, però també als equips de primera, segona i tercera regional. A més, els camps de futbol 11 es poden dividir en dos camps de futbol 7, de tal manera que hi podria haver fins a quatre partits simultanis a les instal·lacions. 
Arxivat a