Pau López jugarà a la Premier League

L'Espanyol cedeix el porter garrotxí al Tottenham Hotspur de Pochettino per 600.000 euros

Pau López deixa l'Espanyol i se'n va al Tottenham de Pochettino
Pau López deixa l'Espanyol i se'n va al Tottenham de Pochettino | RCD Espanyol
Redacció NacióGarrotxa
01 de setembre del 2016
Actualitzat a les 8:51h
El porter garrotxí Pau López jugarà al Tottenham Hotspur aquesta temporada, després de l'acord de cessió que han arribat el RCD Espanyol i el club britànic. Els blanc-i-blaus rebran 600.000 euros per la cessió i el Tottenham tindrà opció de compra per 7 milions d'euros. En cas que a final de temporada decideixi no comprar-lo, López retornaria a Cornellà i els britànics haurien de pagar una penalització de 500.000 euros a l'Espanyol.

Està previst que el jove de Sant Aniol de Finestres viatgi al Regne Unit la setmana que ve, ja que ara es troba convocat amb la selecció espanyola Sub-21. Mauricio Pochettino, actual entrenador del Tottenham i exentrenador de l'Espanyol, ha estat el seu gran aval. López lluirà el número 30 a la samarreta del seu nou equip. 

Pau López, nascut a Sant Aniol de Finestres fa 21 anys, va ingressar al planter de l'Espanyol quan tenia 12 anys. A finals del 2014 va jugar el seu primer partit al primer equip blanc-i-blau. La trepitjada que va fer a Messi en un partit de la Copa del Rei el passat mes de gener es va fer viral a les xarxes.