Jennifer Pareja deixa el waterpolo

La jugadora olotina anuncia que es retira després que aquest estiu no fos convocada per competir als Jocs de Río | Pareja seguirà vinculada al CN Sabadell, des del departament de comunicació

Redacció NacióGarrotxa
31 d'agost del 2016
Actualitzat el 06 de setembre a les 17:05h
Jennifer Pareja es retira del waterpolo professional. L'olotina, de 32 anys, no va ser inclosa aquest estiu en la convocatòria de la selecció espanyola a Río i ara ha anunciat que abandona la competició. En una entrevista al programa Tot Costa, de Catalunya Ràdio, Pareja reconeixia que prendre aquesta decisió "ha sigut molt difícil". 

Amb la selecció espanyola, la waterpolista d'Olot ha guanyat la plata als Jocs Olímpics de Londres i l'or als Mundials de Barcelona i l'Europeu de Budapest. El seu currículum també compta amb quatre Copes d'Europa, nou lligues i sis copes de la Reina, amb el Club Natació Sabadell. 

Pareja deixa el waterpolo però segueix vinculada al CN Sabadell, ara des del despatx amb una feina de comunicació relacionada amb els seus estudis de Publicitat i Relacions Públiques. 

L'olotina diu que ara té ganes de practicar tota mena d'esports que no siguin aquàtics. Tot i així, sap que tard o d'hora trobarà a faltar llançar-se a la piscina: "No sé si en algun moment tornaré a waterpolo amb les meves amigues o amb algú que m'agradi i m'ho passi bé". 

 
Arxivat a