Un total de deu carrosses participaran a la Batalla de les Flors 2016

Són tres colles més que l'any passat | L'acte tindrà lloc el dissabte 10 de setembre, a les vuit del vespre, al voltant de la plaça Clarà

L'any passat la Carnavalesca va guanyar la Batalla de les Flors
L'any passat la Carnavalesca va guanyar la Batalla de les Flors | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
31 d'agost del 2016
Actualitzat el 05 de setembre a les 19:04h
Fins a deu colles participaran a la Batalla de les Flors 2016. Són tres més que l'any passat i el CIT confia a recuperar els nivells de participació d'anteriors edicions, després d'uns anys a la baixa. 

Dissabte, 10 de setembre, a les vuit del vespre, desfilaran al voltant de la plaça Clarà els Gínjols d'en Bas, la Santjoanenca, els Marrinxos, els Almogàvers garrotxins, Flor de Fajol, els Marxosos de Santa Pau, la Carnavelesca, Carnavàlia, els Animadors de la Garrotxa i els Titots.

El funcionament és el mateix de sempre: les carrosses faran dues voltes de lluïment al voltant de la plaça i a la tercera començarà la guerra de confetti entre les colles i el públic. Aquest any es tornarà a repetir el sistema de votació introduït l'any passat, amb un representant de cadascuna de les colles entre el jurat que puntua a totes les carrosses menys a la seva. L'acte estarà presentat per Núria Llop i Carla Riera, del setmanari La Comarca d'Olot.
 

Galeria de Fotos  Batalla de les Flors 2015 (Martí Albesa)

Arxivat a