VÍDEO Un olotí de 10 anys, cec de naixement, compleix el somni de viure un partit del Betis en directe

Les penyes verd-i-blanques paguen el viatge a en Pere Ribes i el club li regalen les entrades i l'equipació del seu jugador preferit

VÍDEO En Pere Ribes, entrevistat a la retransmissió del partit
VÍDEO En Pere Ribes, entrevistat a la retransmissió del partit
Redacció NacióGarrotxa
28 d'agost del 2016
Actualitzat el 02 de setembre a les 9:12h

En Pere Ribes és d'Olot, té deu anys, i és un gran aficionat al futbol. Cec de naixement, les seves dues grans passions són la Unió Esportiva Olot i el Betis. A l'Olot ja fa anys que el segueix al camp i fins i tot s'ha atrevit a narrar-los a través de Ràdio Olot. Aquest divendres va complir un altre somni: viure el seu primer partit al Villamarín. 

Hi va poder anar gràcies a la iniciativa d'algunes penyes del Betis que van recaptar els diners per pagar el viatge i l'allotjament tant d'en Pere com de la seva família. El Betis també es va sumar a la causa regalant-los les entrades. A més, també li van donar una equipació completa de Musonda, el seu jugador preferit. El partit contra el Deportivo va acabar amb un empat a zero, però de ben segur que aquest jove olotí no l'oblidarà mai. 

Entrevistat en directe a la retrasmissió del partit per televisió, en Pere explicava que tenia sis anys quan va començar el seu amor cap al Betis. "Tots els equips tenien un himne i vaig descobrir el del Betis. A partir d'aquell moment me'l vaig aprendre de memòria i em va agradar moltíssim". En Pere va fer una aposta: si el Betis guanyava tres partits seguits es faria seguidor de l'equip. Els andalusos van fer els deures i des de llavors que aquest olotí no es perd mai cap partit.  



En Pere somia amb ser periodista esportiu i poder narrar els partits de futbol. Avui a la tarda estarà de ben segur al camp de la Unió Esportiva Olot per gaudir del primer partit a casa de l'altre equip que porta al cor. 
Arxivat a