FANS celebra 15 anys per FdT amb un concert de tribut a Beatles i Rollings

Les bandes Abbey Road i Smoking Stones actuaran el dissabte 10 de setembre al Firal i marcaran l'inici dels actes d'aniversari que s'allargaran durant tot un any

FANS celebra el quinzè aniversari, aquestes Festes del Tura
FANS celebra el quinzè aniversari, aquestes Festes del Tura | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
26 d'agost del 2016
El col·lectiu FANS fa quinze anys aquestes Festes del Tura i ho celebrarà amb un concert d'homenatge a les dues formacions més emblemàtiques dels anys 60: Els Beatles i els Rolling Stones. El dissabte 10 de setembre, a dos quarts de dotze de la nit pujarà a l'escenari del Firal el grup Abbey Road. Es tracta d'una de les millors bandes de tribut als Beatles. 


La nit continuarà a partir de la una de la matinada amb Smoking Stones, una formació que asseguren que "claven" l'essència dels Rollings. Les dues bandes ja havien vingut a Olot en altres edicions de les Festes del Tura, però és el primer cop que actuen totes dues en un mateix concert. 


El concert Beatles & Rolling donarà el tret de sortida a la celebració del quinzè aniversari que s'allargarà durant tot l'any vinent. FANS ha preparat tota mena de concerts i actes culturals per seguir mantenint viva la música dels anys 60.
Arxivat a