Norantada, Miquel del Roig i nit de reggae, avui divendres a les Festes del Tura

Consulta tota la programació musical d'aquest 9 de setembre a Olot

La música dels 90 sonarà al Firal durant tota la nit
La música dels 90 sonarà al Firal durant tota la nit | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
09 de setembre del 2016
Divendres a la nit toca, per molts olotins, sopar una bona paella al concurs que organitza l'AOAPIX. No en va, les inscripcions es van exhaurir en menys de 24 hores. Els grups Sra. Karma i Tarraco Surfers posaran la música al passeig de la Muralla a partir d'1/4 de 12 de la nit. 

Amb la panxa plena, l'oferta musical per aquesta nit té un nom: La Norantada. Els WekeWeke s'instal·len al Firal a 2/4 d'1 de la nit i ja no el deixaran fins a les 6 de la matinada. DJ Kram punxarà aquella música que sonava als bars d'Olot als anys 90 i que ara, aquells que ronden la trentena els transporta a la seva joventut. DJ Kram no estarà sol. A les 2 de la matinada, el grup Tornem a Sau retrà tribut als clàssics de la banda de Carles Sabater i Pep Sala.  


Abans, a 1/4 de 12 de la nit Miquel del Roig farà ballar de valent a tots els qui s'apropin al Firal. El músic ebrenc mou masses amb els temes propis i les versions dels èxits més actuals. 

Cinc hores de reggea, a la Campdenmàs

Els amants del reggea aquesta nit no s'han de moure de la plaça Campdenmàs. Des de les 12 fins a les 5 de la matinada s'han programat cinc hores de reggae amb el bo i millor d'aquest gènere com Sr. Wilson & The Island Defenders, Chalart58, Badalonians Sound i Irie Angel

La plaça Major s'omplirà de jazz a les 12 de la nit amb el grup Funkystep & The Sey Sisters. Tres veus negres femenines, acompanyades d'una bateria, un baix, uns teclats i una guitarra encomanaran el groove a tot el públic assistent, que no podrà de ballar.  


A les 2, el jazz i el groove seguirà a la plaça Major amb Moya Kalongo.

La Greda programa una nit musical a la plaça del Cinema Colón. Des de les 10 fins a les 3, els punxadiscs PD Mandinga, PD Tristón i PD Ovella Negra posaran música de diversos estils, des d'electrollatí fins al punk rock, passant pels èxits més atemporals. 
 

Consulta tota la programació de les Festes del Tura 2016

Arxivat a