Germà Negre, Animal i la Turinada, els imperdibles de la segona nit de festes

Consulta tota la programació musical d'aquest dijous 8 de setembre a Olot

La Turinada marca la nit d'aquest dijous de Festes del Tura
La Turinada marca la nit d'aquest dijous de Festes del Tura | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
08 de setembre del 2016
Aquesta nit hi ha un acte que promet eclipsar a tots els altres: la Turinada. Milers de joves recorreran a partir de les 12 de la nit l'espai que separa el passeig de la Muralla de la plaça del Mig, passant pels carrers Onze de Setembre i Bisbe Lorenzana. Xarangues i timbalers marcaran el ritme d'una festa que té l'aigua i l'alcohol com a protagonistes. 

Hi ha dues maneres d'acabar la Turinada. Els Morruts proposen participar de la Festa del Barret a càrrec de Sweet Dreams que se celebrarà a les 2 de la matinada a la plaça del Mig. Els WekeWeke volen que es mantingui la tradició i organitzen el 27è Ball de l'Hora a davant l'església del Tura, a partir de 2/4 de 3. Una hora exacta amb la millor música del moment. 


Pels qui prefereixin anar de concert al Firal aquesta nit hi ha dos grups que sonen amb força. A les 12 tocarà el grup Animal, que presentarà el seu primer disc Més enllà de les paraules. Temes romàntics i canalles que conviden a ballar amb aires de pop, soul, reggea i folk americà.   

A les 2 de la matinada Germà Negre els agafarà el relleu a l'escenari del Firal. El grup de Banyoles promet fer ballar els assistents amb el millor folk català. Cançons tradicionals i populars catalanes, arrenjades per la banda. L'energia de la banda convertirà, de ben segur, el Firal en tota una festa. 


A la plaça Campdenmàs aquesta nit serà el torn d'escoltar les versions dels Vacas Sagradas, a partir de les 12 de la nit. El millor rock espanyol dels últims trenta anys versionat per un grup liderat per Juanjo Bosch. 

A 2/4 de 3 de la matinada, Dr. Infierno serà el que pujarà a l'escenari de la Campdenmàs per punxar el punk, el heavy i el hard rock dels anys 70 i 80 amb discs de vinil. De ben segur que hi sonaran temes d'AC-DC, Deep Purple i Iron Maiden, entre altres. 

Orquestra Montgrins, a la plaça Major

A la plaça Major aquesta nit hi ha el ball de festa major, que aquest any va a càrrec de l'Orquestra Montgrins. Començarà a les 12 de la nit.

Finalment, a partir de les 4 de la matinada, seran els DJ d'Altura els que punxaran la música al Firal perquè els més noctàmbuls puguin seguir ballant.
 

Consulta tota la programació de les Festes del Tura 2016

Arxivat a