Olot estrena campanya de promoció en dos autocars que connecten diàriament amb Barcelona

La campanya ha costat 6.000 euros i vol servir per atraure el turisme cap a la Garrotxa

Els autocars han començat a circular aquesta setmana
Els autocars han començat a circular aquesta setmana | Andreu Oliveras
Redacció NacióGarrotxa
24 d'agost del 2016
Olot es promociona turísticament a través de dos dels autocars que connecten diàriament la capital de la Garrotxa amb la ciutat de Barcelona. Una família a dalt del volcà Montsacopa, una parella asseguda a les escales de l'església de Sant Esteve, dos nens jugant a la Moixina i un grup de joves tastant els productes locals són les quatre imatges que es poden veure en aquesta campanya. 

L'Ajuntament d'Olot ha invertit 6.000 euros en l'elaboració de les fotografies i en el seu disseny i impressió. L'empresa Teisa li cedeix gratuïtament l'espai dels autobusos sense cobrar-li cap lloguer. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, "l'impacte de visibilitat segur que ajuda que gent que està a Barcelona pensi a venir a visitar Olot". 

Les noves imatges han començat a circular aquesta setmana i substitueixen les que es van instal·lar fa tres anys amb l'eslògan La Garrotxa, més a prop del que t'imagines. Al llarg d'aquests tres anys, els autobusos que la portaven han fet prop de 4.000 viatges. Olot és l'única ciutat que es posiciona a través dels autocars de la Teisa. 

Rècord de pas de vehicles per Bracons al juliol

Aprofitant la presentació de la campanya, Vayreda també ha informat que aquest juliol s'ha batut el rècord de vehicles que han passat pel túnel de Bracons, tant en els dos sentits de la marxa com també circulant cap a Olot. 123.163 vehicles han passat pel túnel des d'Osona fins a la Garrotxa, batent així el rècord que fins llavors tenia el mes d'octubre del 2015.

Estanis Vayreda creu que és bastant probable que aquest agost les dades encara siguin millors. Durant la primera quinzena d'agost, els allotjaments turístics de la ciutat també van batre el rècord d'ocupació dels últims estius.
Arxivat a