Aspencat, Wom i Veus d'Altura sonaran a la primera nit de FDT

Consulta tota la programació musical d'aquest dimecres 7 de setembre a Olot

Redacció NacióGarrotxa
07 de setembre del 2016
Aspencat actua aquesta nit a la plaça Major
Aspencat actua aquesta nit a la plaça Major | Cedida

La primera nit de Festes del Tura ve marcada per un nom clar: Aspencat. La banda valenciana presenta a Olot el seu darrer disc Tot és ara. Un treball a cavall del reggae, el dancehall i el dubstep on no hi falta el missatge crític i incisiu que caracteritza el grup. El concert serà a la 1 de la matinada a la plaça major. 

Abans, a 2/4 de 12, a la plaça Major tocaran els altempordanesos Korxea. El grup figuerenc és l'evolució de Direcció Prohibida, una banda que el 2014 es va transformar amb Korxea. El grup reconeix influències d'Extremo Duro, Foo Fighters i Boikot, entre altres. 

Concurs de Karaoke, al Firal

A partir de les 12, Ràdio Olot agafa les regnes de l'escenari del Firal, amb la quarta edició del concurs de karaoke Veus d'Altura. La banda Karaokes Band acompanyarà a tots aquells que s'atreveixin a interpretar en directe a alguna cançó mítica. Un jurat especialitzat escollirà els guanyadors. 


També a les 12, a la plaça Campdenmàs, el trio Wom oferirà un concert que és una barreja de jazz, soul, pop i bossa nova. Clara Luna, Laia Fortià i Gemma Brié presenten una proposta atrevida, sensible i atractiva en tots els sentits. 

Després de Wom, a les 2 de la matinada, serà el grup Chotokoeu qui pujarà a l'escenari de la Campdenmàs per interpretar un concert que es podria situar en un punt intermig entre el rock, drum & bass, el swing i la música balcànica. La banda gallega recorre els escenaris dels festivals europeus més importants amb una energia que encomana al públic assistent als seus concerts.


També a les 2, un cop hagi acabat el concurs de Veus d'Altura, els Tremendos s'enfilaran a l'escenari del Firal. Es tracta d'un grup de versions que interpreta temes que van des dels anys 80 fins a l'actualitat. Cançons de Txarango, Obrint Pas, la Pegatina i Sopa de Cabra es troben entre el seu repertori. 

La nit acabarà a partir de les 4 de la matinada, amb els DJs de Ràdio Olot que s'encarregaran de posar la música al Firal per tots aquells que es resisteixin a anar a dormir. 
 

Consulta tota la programació de les Festes del Tura 2016

Arxivat a