La penya WekeWeke recrearà un concert de Sau, enmig de la Norantada

La nit del divendres 9 de setembre tindrà lloc la Norantada i Xindriada | El dijous, els Wekes organitzaran el 27è Ball de l'Hora

La Xindriada i Norantada se celebrarà el divendres 9 de setembre a la nit
La Xindriada i Norantada se celebrarà el divendres 9 de setembre a la nit | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
24 d'agost del 2016
Ja fa vuit anys que la penya WekeWeke fa tornar la música dels anys 90 a les Festes del Tura d'Olot. En aquesta edició, la Norantada es proposa recrear un concert de SAU al Firal d'Olot i ho farà a través del grup Tornem a SAU. La banda interpretarà tots aquells èxits de Carles Sabater i Pep Sala que van marcar el rock català dels anys 90. 

La Norantada començarà el divendres a les dotze de la nit al Firal i durarà fins a les sis de la matinada. La música dels 90 punxada per DJ Kram s'alternarà amb el concert de Tornem a SAU. Com sempre, anirà acompanyada de la Xindriada. 

Els WekeWeke també s'encarregaran de la 27a edició del Ball de l'Hora, que tindrà lloc el dijous 8 de setembre tan bon punt acabi la Turinada. Cap a dos quarts de tres de la matinada, al carrer del Tura es produirà un ball d'una hora exacta de durada amb els temes que han sonat més aquest any, acompanyats d'alguns altres que ja s'han convertit en clàssics a totes les festes.
 

Consulta el programa d'actes de les Festes del Tura 2016

Galeria de Fotos  Norantada 2015 (Martí Albesa)

Arxivat a