Dues nits de música, a la festa major del Mallol

Els DJs Albert Pujol, Kurba i Marc Prick faran ballar a tots els assistents divendres i dissabte fins que surti el sol

Els DJs Kurba i Marc Prick posaran la música dissabte a la nit al Mallol
Els DJs Kurba i Marc Prick posaran la música dissabte a la nit al Mallol | Jumpackmusic
Redacció NacióGarrotxa
24 d'agost del 2016
El Mallol celebra aquest cap de setmana la festa major i ho fa amb dues nits de música. Divendres, a les dotze de la nit, tindrà lloc el concert jove amb el grup Get Rid. Tot seguit actuarà Sra Karma. A dos quarts de tres de la matinada tindrà lloc el quart campionat munidal de titus Vila del Mallol, que donarà pas a la música del DJ Albert Pujol. 

Dissabte a la nit seran DJ Kurba i Marc Prick qui faran ballar els assistents a la festa des de les dotze de la matinada fins que surti el sol. Dissabte hi haurà un servei d'autocars gratuït que unirà el Mallol amb l'estació d'autobusos d'Olot. 

A part de les nits musicals, la festa major començarà divendres a un quart de nou del vespre amb la 26a Repicada de campanes, que marcarà l'inici de la cercavila. Tot seguit tindrà lloc un sopar popular, on s'escollirà l'hereu i la pubilla. Dissabte a la tarda tindrà lloc el campionat de truc i el concurs de coques. Els més petits podran divertir-se a la Festa de l'Escuma. 

Per diumenge, la comissió de festes ha preparat la sisena cursa-caminada, que es disputarà abans de l'Ofici Solemne. Els actes continuaran amb una ballada de sardanes i un espectacle de màgia. El ball de l'Estruga Maigarda, la gegantessa del Mallol, posarà el punt i final a la festa major. 
Arxivat a