BBVA i ADRINOC signen un acord per ajudar els emprenedors d'activitats no agràries

Amb el conveni es donaran facilitats a aquells que instal·lin negocis en zones rurals

Redacció
04 d'agost del 2016
Actualitzat el 18 d'agost a les 11:52h
Les empreses i persones emprenedores d’activitats no agràries que instal·lin els seus negocis en zones rurals tindran facilitats per accedir a crèdits, gràcies a un acord signat entre la directora comercial del centre de banca comercial de BBVA a Olot, Sílvia Verdaguer, i el president de l’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC), Joan Espona.

Aquest conveni s’emmarca en la convocatòria anual d’ajuts LEADER, els quals tenen com a objectiu final fomentar l’activitat i l’esperit empresarial i la millora de l’ocupabilitat del territori. Els beneficiaris d’aquests ajuts es podran acollir a una oferta específica del BBVA. En el cas que obtinguessin l’aprovació final, se’ls permetria anticipar la subvenció assignada o finançar les inversions del projecte en diferents terminis fins a 10 anys.

L’ajuda, segons informen a través d’un comunicat, s’oferirà als sol·licitants compresos entre les comarques de la Garrotxa, l’Alt Empordà (39 municipis), Osona (6 municipis), el Pla de l’Estany (1 municipi), la Selva (5 municipis), i el Gironès (3 municipis).