Castellfollit, l'escenari de l'última competició de la quarta Copa Pirineus

En la darrera jornada, a Sant Joan les Fonts, hi van participar 150 nedadors, 18 dels quals eren locals

Les nedadores abans de llançar-se a la piscina
Les nedadores abans de llançar-se a la piscina | Ajuntament de Sant Joan les Fonts
04 d'agost del 2016
Actualitzat a les 9:54h
La piscina de Castellfollit de la Roca acollirà la cinquena i última jornada de la 4a Copa Pirineus, aquest dissabte. En l'última competició, que va tenir lloc a la piscina del C.P Santjoanenc la setmana passada, s'hi van agrupar 150 nedadors entre els 6 clubs participants, amb 18 esportistes locals.

En l'àmbit col·lectiu, els resultats van seguir discrets, ocupant la sisena posició de la jornada i de la classificació general del campionat. En aquesta competició hi va destacar la Tània Ribas dominant completament la categoria femenina, aconseguint les dues primeres posicions en les dues proves que va participar. Per al club, també va ser molt important el debut d'un dels menuts, Kostia Reixach, de 10 anys, va debutar a la Copa Pirineus amb unes bones marques personals.