Les obres dels camps de futbol del Morrot avancen favorablement

La previsió és que al setembre ja es pugui utilitzar un dels camps i que, a la tardor, les instal·lacions estiguin a ple rendiment | Aquest projecte té un pressupost total d'1.750.000 euros

Un dels camps estarà disponible al setembre.
Un dels camps estarà disponible al setembre. | Ajuntament d'Olot
Redacció
28 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:48h
A finals del mes de juny van començar les obres de construcció dels nous camps de futbol base i de l'edifici de vestidors de l'àrea esportiva del Morrot. Primer es va haver de retirar la gespa, que tindrà un nou destí, i de les capes de cautxú i subbase granulada sobre les quals s'aixecava l'antic terreny de joc.

A continuació, es van iniciar els moviments de terres als terrenys de l'antic heliport. Això ha obligat a buscar una nova ubicació per a l'estació meteorològica, que s'ha situat al costat de l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa.

Ara les obres estan centrades en l'excavació del terreny on s'hi han d'aixecar els fonaments de l'edifici de vestidors i en la delimitació de l'àrea de joc dels camps de futbol. L'empresa encarregada de la construcció dels vestidors és Argon, mentre que la unió temporal d'empreses formada per Royalverd i Aglomerats Girona s'encarrega dels terrenys de joc.

Aquest projecte, amb un pressupost total d'1.750.000 euros, preveu la construcció de dos camps de gespa artificial: un primer de 105x64 metres de superfície de joc i, per tant, apte per a competicions nacionals, i un altre de 95x58 metres.

"És una de les actuacions principals que portarem a terme aquest mandat" ha explicat l'alcalde Josep M. Corominas. El batlle ha afegit que "els treballs avancen a bon ritme per complir amb els terminis previstos i posar al dia les instal·lacions que es mereixen els jugadors de futbol base de la ciutat".

Els treballs s'estan fent aquest estiu per no interferir amb la temporada de futbol. La previsió és que al setembre ja es pugui utilitzar un dels camps i que, a la tardor, les instal·lacions estiguin a ple rendiment. Amb aquesta actuació es vol donar resposta als clubs esportius i als 543 jugadors de futbol base de la ciutat.